V de Vegano

V de veganoDestaquem aquesta setmana V de Vegano, una de les novetats que ja podeu reservar a la Joan Oliva. El llibre és molt més que un receptari de cuina vegana i arriba de la mà de la prestigiosa xef vegana Isa Chandra Moskowitz.

Isa Chandra Moskowitz és autora, entre d’altres, de Veganomicón: el libro definitivo de la cocina vegana, en què recull 250 receptes a partir de tècniques senzilles per aprendre a transformar brots, fulles i fuits comestibles en aliments agradables per al paladar.

flat,800x800,075,fAmb V de Vegano, Isa Chandra Moskowitz es proposa com a objectiu que entrem a la cuina per preparar els millors plats vegans, tant si ja ens hem introduït en la cuina vegana com si l’acabem de descobrir o, fins i tot, si només busquem receptes fresques i apetitoses.

L’autora comença descobrint alguns de les seus trucs, per passar després a llistar els estris de cuina fonamentals. 9788484454755Parteix de la base que no en calen gaires ni tampoc cal que siguin gaire cars i divideix aquests estris bàsics en “coses que s’endollen”, “estris primitius”, “cassoles i paelles” i “estris per a pa i postres”.

Els ingredients fonalmentals en qualsevol cuina vegana ocupen també les primeres pàgines del llibre així com, capítol a part, mereix el que ella anomena el “despiece vegano” o, el que és el mateix, com tractar les proteïnes veganes: tofu i tempeh.

I, a partir d’aquí, 11 capítols amb un bon grapat de receptes veganes súper apetitoses: sopes, amanides, per menjar amb la mà, pastes i arrossos, estofats, xili i plats de curri, saltejats i molts més.

En la pàgina web de l’autora, hi podeu trobar també un munt de receptes. Feu clic aquí si les voleu consultar.

breakfast nachos seitan waffles

LlibresD’altres títols de Cuina Vegana a la XBMVNG:

 • Cocina vegana del mundo
 • Cuina casolana vegana: 100 receptes dolces i salades
 • Cupcakes veganos: las recetas más sanas y deliciosas para endulzar la sobremesa
 • Delicias veganas: más de 80 exquisitas recetas
 • Menja’t el tarro: 60 receptes vegan-friendly per donar-li marxa al dia
 • Repostería vegana: deliciosas recetas para disfrutar
 • Vegana i catalana: la cuina de tota la vida sense ingredients d’origen animal
 • Si us ve de gust tastar nous plats o sou seguidors de la cuina vegana, no podeu deixar passar V de Vegano.

  Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  Logo Generalitat

  Funny Girl