La otra gente de C. J. Tudor. Una més de gènere negre!

La otra gente de C. J. Tudor. Una més de gènere negre!

Aquesta setmana la novetat de gènere negre la lectura de la qual us recomanem és La otra gente de Tudor. Una més de gènere negre! que també engrandeix el fons especial de la biblioteca Joan Oliva.

Només cal llegir la primera pàgina per copsar el que us trobareu amb la lectura d’aquesta fascinant història,

Coberta de La otra gente
Coberta de La otra gente

Ella duerme. Una chica pálida en una habitación blanca. Está rodeada de máquinas, guardianes metálicos que mantienen a la joven durmiente atada al mundo de los vivos, impidiendo que se aleje arrastrada por una marea eterna y oscura.

Solo los pitidos constantes y el sonido de su trabajosa respiración la arrullan. Antes le encantaba la música. Le encantaba cantar y tocar. Encontraba música en todas partes: en los pájaros, los árboles, el mar.

(…)

De pronto, un do agudo resuena en la habitación.

En algún lugar, otra chica se desploma.

Fragment de La otra gente, pàg. II

Gabe, el protagonista, una nit quan condueix cap a casa seva veu que la seva filla treu la carona per la finestreta posterior d’un cotxe vell que té al davant. És l’Izzy que només té cinc anys. Des d’aquell moment, però, ja no la torna a veure mai més.

Gènere negre
gènere negre

Tres anys després, en Gabe encara recorre l’autopista a la cerca del vehicle que es va endur la seva filla. No vol perdre l’esperança de trobar-la, encara que la majoria de la gent creu que l’Izzy és morta.

Davant la pèrdua d’éssers estimats i la desesperació que aquest fet provoca, l’autora mostra a través d’una narració àgil una atmosfera dramàtica i intrigant. És, doncs, un thriller emocionant i inquietant que no us deixarà gens indiferents.

L’autora

C. J. Tudor està considerada com la Stephen King britànica. Va publicar a l’edat madura, encara que havia començat a escriure molt abans.

El primer dels seus llibres va ser El hombre de tiza, L’home de guix, de l’any 2018 i va continuar amb la publicació l’any 2019 de La desaparició de l’Annie Thorne.

Finalment, aquest 2021 apareix publicada la seva darrera novel·la La otra gente.

Així mateix desitgem que La otra gente de Tudor, us agradi!!

Goldfinch