La casa de las voces. Donato Carrisi

La casa de las voces. Donato Carrisi

La novetat d’aquest mes de juliol a la biblioteca Joan Oliva és la història La casa de las voces de Donato Carrisi. Aquesta novel·la pertany al gènere negre i policíac. És gentilesa de Llorens Llibres.

Coberta de La casa de las voces
Coberta de La casa de las voces

Nosotros también cumplimos con nuestra parte. Cada vez que dejamos una casa de las voces, tenemos el deber de dejarla lista para quien venga después. Papá lo llama “el código del caminante”. En él hay preceptos como: no contamines el agua, deja siempre las cosas mejor de como las has encontrado, no prives a los demás de la posibilidad de vivir allí.

Gracias a estas enseñanzas, tengo una visión positiva de los seres humanos en general, a pesar de que nunca nos relacionamos con ninguno.

Pero todo terminó en la granja de los Ström.

Fragment de La casa de las voces, pàg 119

A Florència hi ha el millor especialista. En Pietro Gerber és un psicòleg en hipnosi, els pacients del qual són infants. Algunes vegades són quitxalla que han patit traumes o que amaguen records que són incapaços d’evocar. Però ell intenta esbrinar en la vida d’aquestes petites persones i resoldre els seus neguits.

Col·labora també amb la polícia amb casos criminals.

Gènere negre
gènere negre

Un dia rep la trucada d’una col·lega australiana que li demana ajut amb una pacient, però en aquest cas no és una nena. És una dona adulta i recorda un assassinat infantil del qual no sap ben bé si ella el va cometre.

Durant la narració es barregen els tristos records de Pietro quan era nen amb la seva vida d’adult, el relat de la Hannah en present de tot el que fa amb la seva famíia, la sessió d’hipnosi de la doctora Walker…

L’autor

Donato Carrisi és italià. Encara que va estudiar dret, criminologia i ciència del comportament, col·labora habitualment amb la premsa com és el diari Il Corriere della Sera i escriu novel·les, guions i obres de teatre.

Producció literària

Finalment, dir-vos que és una narració que atrapa! No dubteu a llegir-la, us agradarà!

Goldfinch