Lectures en Veu Alta per a persones amb discapacitat visual

Lectures en Veu Alta per a persones amb discapacitat visual

Continuem oferint les Lectures en Veu Alta per a persones amb discapacitat visual a través del nostre blog. En les sessions anteriors, que hem ofert a través d’aquest nou format, vam poder gaudir d’obres d’Stefano Benni i d’Ernest H. Gombrich.

Les lectures, mensuals, estan programades per fer-se a la biblioteca Armand Cardona Torrandell i consisteixen en la lectura en veu alta d’una narració a càrrec d’una persona col·laboradora, per tal de gaudir de la literatura a través de l’escolta. Aquest programa compta amb la col·laboració de la delegació de l’ONCE de Vilanova i la Geltrú.

Coberta del llibre Poesia anglesa i nord_americana. Col·lecció Les millors obres de la literatura universal.

Avui, 16 de juny, serà la periodista Annabel Ferrer, usuària i col·laboradora de les biblioteques municipals qui s’encarregarà de la lectura. Ens llegirà una selecció de poemes de diversos autors, del volum “Poesia Anglesa i Nord-Americana . Antologia dels segles VIII al XIX”, de la col·lecció “Les millors obres de la literatura universal”.

Les obres triades han estat: en primer lloc, el Sonet CXVI, de William Shakespeare. En segon lloc, Quan els dos ens separàrem i Tenebra, de Lord Byron (George Gordon) i, per acabar, El corb, d’Edgar Allan Poe.

L’Annabel ens ha gravat les poesies que a continuació us oferim. Esperem que us agradin molt.

Poesia anglesa i nord-americana del segle VIII al segle XIX

Disponibilitat en el catàleg Aladí:

A les biblioteques de Vilanova i la Geltrú, hi podeu trobar moltes de les obres d’aquests tres autors universals:

Disponibilitat a eBiblio:

Al catàleg digital, hi podeu trobar també, en format Àudiollibre:

Així com també, en format per a llibre electrònic:

Funny Girl