3 de gener a les 18h: En un poble de pessebre a la Cardona

Voleu coneixer l’història d’aquest pessebre? de com van arribar uns forasters buscant un lloc on passar la nit?

Comencem l’any amb contes. Dimarts, 3 de gener us esperem a la biblioteca Armand Cardona a les 18h per escoltar el conte EN UN POBLE DE PESSEBRE a càrrec de la seves autores: Núria Mañé i Montse Fransoy que ens explicarà com podem crear les figures del pessebre amb plastilina, com les que il·lustren el seu conte…

enunpobledepessebre.jpg

En Quimet era un pastor. Ell tot sol s’encarregava d’un ramat de moltes ovelles… Era molt amic d’en Frederic, el caçador. Quan es trobaven, els agradava parlar una bona estona i s’explicaven totes les novetats del poble.

 Un matí que en Frederic buscava algun conill per tirar a la cassola, li va semblar veure’n un darrere unes mates: – Caram! – va pensar- si que té les orelles vermelles aquest conill! i quan ja l’apuntava amb l’escopeta va sentir una veu que cridava:

-Frederic! sóc jo, el Rabadà!!!!

El conte, de Publicacions de l’Abadia de Montserrat, inclou un cd amb la cançó: Les figures del pessebre de Joan Llongueres cantada per la Coral Veus del Brusi de l’escola Antoni Brusi.

 

Us esperem!!

Spro_3