La Lila visita la Biblioteca…

Gran èxit de participació a la Cardona amb la visita de la Lila… Més de 200 persones van gaudir de la presentació de les col·leccions de Les tres bessones “Un dia molt especial” i “De gran vull ser…” i de la visita de la Lila!

Sí, sí! La Lila va venir en persona per participar en l’hora del conte. Tots junts la vam cridar: << Desitjo, desitjo… Que vingui la Lila!>> I va aparèixer per la porta!! Tenia molta vergonya en veure tants nens i nenes i per això només va xiuxiuejar algunes paraules a cau d’orella a la Susana que va explicar el seu conte “Em dic Lila” un personatge creat per l’Eduard Estivill i la Montse Domènech publicat per Beascoa que ha passat a la petita pantalla a través de Cromosoma.

lila2011.jpg

La Lila havia de fer un treball per a l’escola amb el seu nom, però quan els companys comencen a explicar d’origen del seu: Nil d’un riu d’Egipte, Rita de la seva mare, la seva àvia… aleshores la Lila se n’adona que no sap per què li van posar aquest nom així que decideix canviar-lo per dir-se Rialletes! però ben aviat veurà que no ha estat el més encertat…

L’activitat va finalitzar amb un taller on els més petits van escriure el seu nom, alguns es van fer fotos amb la Lila i d’altres li van regalar els seus dibuixos. Els trobareu penjats a la Biblioteca.

tresbessones.jpg

Ja teniu disponibles tots els contes de les col·leccions “Un dia molt especial” i “De gran vull ser…” i ben aviat també els de la Lila!!

Feliç entrada al 2012!!!

Spro_3