Mozart!!!

Ma, me, mi … Mozart!El Teatre Principal de Vilanova ha posat el cartell d’entrades exhaurides una setmana i mitja abans de presentar-se l’espectacle Ma, me, mi… Mozart! I no és per menys. La nova proposta de l’Auditori de Barcelona, arreu on ha passat, ha deixat amb la boca oberta des dels menuts de dos anys fins als mes grans i ha apropat la música de Mozart de la mà de sis músics amb instruments de cada gran família: vent (acordió), vent-fusta (clarinet baix), vent-metall (trompeta i lugelhom), corda (violí i diversos instruments de la família de la guitarra), percussió i veu. Els arranjaments d’Eduard Iniesta han jugat amb la música del clàssic autor apropant-lo en quan a ritmes, harmonies i estils dels nostres dies. Els que vagin al Teatre, aquest diumenge, podran admirar peces de Les noces de Figaro, la Flauta Màgica i Don Giovani, entre d’altres.

MozartA part d’escoltar i fruir de l’obra de Mozart, un dels objectius d’aquest espectacle, és que els nens/es aprenguin a assistir a concerts, a experimentar amb el cos i els instruments, a comunicar les diferents sensacions experimentades i el reconeixement dels instruments que intervenen. Per a les famílies que ho desitgin l’Auditori facilita un dossier pedagògic, que us podeu descarregar des d’aquí, per tal d’aprofundir prèviament a l’espectacle.

Ma, me, mi … Mozart! DVDLa biblioteca Armand Cardona Torrandell posa a disposició del públic infantil una selecció del  fons sobre Mozart per tots aquells que vulguin més informació sobre aquest conegut autor. A més a més, també podreu trobar un recull de DVD’s que l’Auditori de Barcelona ha editat dels seus espectacles.

Súper 8