El miedo más profundo, d’Harlan Coben

Harlan Coben - El miedo más profundoHarlan Coben va néixer a Nova Jersey, Estats Units, el 4 de gener de 1962. D’origen jueu, es va titular en ciències polítiques en el Amherst College, on va conèixer l’escriptor Dan Brown, amb qui manté una bona amistat.

Després de llicenciar-se va treballar per una agència de viatges propietat del seu avi, publicant el seu primer llibre en 1990. Més tard va iniciar la sèrie de thrillers que el farien famós, protagonitzats per Myron Bolitar, un fictici ex-jugador de bàsquet que s’ha convertit en agent esportiu que acaba investigant morts relacionades amb els seus clients.

Les trames de les seves novel·les sovint impliquen la reelaboració dels esdeveniments no resolts o mal interpretats en el passat (com ara homicidis, accidents mortals, etc) i amb freqüència tenen diversos girs trepidants de la trama. Dues de les seves sèries de llibres succeeixen al voltant de Nova York i Nova Jersey, i alguns dels personatges secundaris han aparegut en ambdues.

Amb la setena entrega de l’exitosa sèrie de Myron Bolitar, El miedo más profundo, Harlan Coben ens ofereix una trama de ritme trepidant i plena de tensió, amb instants d’humor i dilemes morals, amb el teló de fons d’una Nova York fosca i plena de secrets.

Myron Bolitar
no està passant per una bona època: el seu pare ha patit un infart i la seva agència esportiva, MB SportsReps, no està travessant el seu millor moment. Per si això no fos suficient, ha rebut la visita imprevista d’Emily Downing, una antiga nòvia, que acudeix a ell desesperada. El seu fill Jeremy, de tretze anys, s’està morint i necessita urgentment un trasplantament de moll d’os. L’únic donant compatible ha desaparegut sense deixar cap rastre. Però això no és tot: el noi és fill del propi Myron, concebut la vigília del casament d’Emily amb un altre home. Bolitar inicia una recerca afanyosa, però el que troba és a una poderosa família amb un terrible secret, un periodista acusat de plagi, l’FBI i el segrest del mateix Jeremy.

Mentrestant, l’agent esportiu es debat entre la responsabilitat de ser pare i els dubtes sobre la seva pròpia paternitat. En aquesta aventura, en què el personal preval sobre el professional, l’acompanyaran el seu inseparable i carismàtic amic Win i la seva sòcia Esperança Díaz.

Llibres

 • El bosque
 • Desaparecida
 • Hold tight
 • El inocente
 • Muerte en el hoyo 18
 • No se lo digas a nadie
 • Por siempre jamás
 • Tiempo muerto
 • Última oportunidad
 • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

  sofeita