Tancat per vacances

VacancesDes de demà dissabte 15 fins el dilluns 31 d’agost, ambdós inclosos, la biblioteca Armand Cardona Torrandell romandrà tancada per vacances 

Us recordem que el dilluns dia 17 d’agost la biblioteca Joan Oliva i Milà torna a obrir les seves portes en el següent horari fins el dia 31 d’agost: de dilluns a divendres de 10 a 20h. 

Així podreu continuar gaudint dels diferents serveis que les biblioteques ofereixen: lectura de novel·les i llibres de coneixements, guies de viatge, accés a internet (tant amb els PCs de les Biblioteques com via WiFi), consulta de premsa i revistes, gaudir de la música i les pel·lícules, etc.

A més a més, us recordem que durant aquests dies també podeu fer ús dels serveis virtuals que les biblioteques ofereixen via internet, i que es poden retornar els documents d’ambdues biblioteques a la bústia de la Cardona; 24 hores al dia, 365 dies a l’any.

Les Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú restabliran el dia 1 de setembre el seu horari habitual.       

Bones vacances i fins aviat!

Súper 8