El mirall venecià d’Antoni Munné-Jordà

PortadaEl mirall venecià és el penúltim treball publicat de l’escriptor vilanoví Antoni Munné-Jordà.

El llibre aplega 16 contes que tenen per fil conductor la ciència-ficció, el terror i la fantasia. Cinc d’aquests contes són inèdits i la resta publicats en revistes literàries o llibres col·lectius al llarg de 40 anys de feina. Els contes daten de 1970 fins l’actualitat. Amb una quinzena de llibres sota el braç, Antoni Munné-Jordà ha estat dues vegades finalista del premi Sant Jordi de novel·la i guanyador del premi Juli Verne de ciència-ficció. A.Munné-Jordà

Actualment és el president de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia i dirigeix la col·lecció de ciència-ficció de Pagès Editors, que ja compta amb 22 llibres publicats.

Podreu trobar aquesta i altres obres de l’autor, com Entre Sant Peters i Sant Pau, Transgressions o el seu darrer llibre Poso el comptaquilòmetres a zero, a la secció de narrativa de la Col·lecció Local de la Biblioteca.

Per saber-ne més:

Article a el diari Avui

Súper 8