Lola Casas i el perquè de llegir

Lola CasasEl dijous 13 de març vam gaudir a la Biblioteca de la presència de la mestra i escriptora Lola Casas que ens va oferir la xerrada Llegir, per què? 

Nascuda a Mataró el 1951, desenvolupa la seva activitat com a professora a l’escola pública Camí del Mig de Mataró i compagina aquesta tasca amb la d’escriptora; “sóc una mestra que fa poemes” diu i, a més, fa articles, cursos i conferències sobre literatura i cinema, que són dues de les seves grans afeccions.  

Al llarg de la seva conferència, amb un to engrescador i jovial, va proporcionar pautes i consells, tant pels professors com pels pares, per tal de fomentar l’hàbit de la lectura entre els infants i els joves. Tot això ho va guarnir amb tot un seguit d’experiències pròpies que van fer de la conferència una sessió veritablement enriquidora. 

A continuació us oferim una entrevista que li vam realitzar on resumeix la seva trajectòria i incideix en els punts claus per fomentar la lectura entre infants i joves:

Per últim, aquí podeu consultar les lectures que la Lola Casas ens va recomanar:

Recomanacions

Lectures recomanades

Spro_3