El millor cinema a la biblioteca

Kodak TheatreAquest diumenge a la nit és el moment del lliurament al Kodak Theatre de Los Angeles dels premis a les millors creacions cinematogràfiques de 2012 durant la cerimònia dels Òscars, un esdeveniment seguit cada any per milions de persones a tot el món.

Durant tot el mes de febrer s’ha realitat el nostre particular comte enrera presentant les nou pel·lícules candidates a aquests premis, amb les diferents nominacions de cadascuna. És el moment de descobrir aviat qui són els guanyadors.

La biblioteca us ha preparat en aquest inici d’any aquesta Guia virtual de cinema dels títols cinematogràfics que disposa en el seu fons amb les diferents novetats que van arribant cada dissabte ordenats per gènere, per d’aquesta forma poder consultar-les ràpidament per agafar-les en préstec o reservar-les en qualsevol moment.
 

L’arribada dels protagonistesTotes les pel·lícules estan classificades per gènere i també per edats, també està a disposició dels usuaris la seva corresponent Guia de cinema infantil, que en aquest cas es pot consultar alfabèticament per trobar aquell títol desitjat per les mares, pares i els més petits.

Cal recordar que sempre es disposa d’una setmana per veure les darreres adquisicions del fons, abans de que surti per primera vegada en préstec, per facilitar la reserva per part dels usuaris.

Per anant fent boca abans de diumenge ja podeu consultar des d’aquí tots els guanyadors dels premis des de la seva primera edició, amb els finalistes de les categories més importants. També es pot cercar l’any de la pel·lícula que ens agrada i veure si va va ser escollida entre les millors o va ser guanyadora d’algun premi destacat.

The Oscar goes to…: Argo.

The Oscars: la cerimònia

Nominacions i guanyadors a la història dels Òscars

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello