Vet aquí un conte

Vet aquí un conteAmb motiu de la diada dels Drets dels Infants, Esplac ha convocat el concurs de contes il·lustrats Vet aquí els nostres drets: contes per explicar els Drets dels Infants.
Els contes hauran de tractar sobre un dels 10 articles de la Declaració Universal dels Drets dels Infants, de 1959 o sobre el dret a la participació, reconegut posteriorment a la Convenció dels Drets dels Infants de 1989.

Aquest concurs va adreçat a infants, joves, famílies, monitors i monitores, i a tothom que hi vulgui participar. Us atreviu a escriure’n un?. No tenim gaire temps així que afanyeu-vos: el termini d’admissió dels relats i il·lustracions finalitzarà el 26 d’abril.

Les bases del concurs ja les podeu consultar a Esplais Catalans.

VÍDEO. Els drets dels infants.

Biblioteca Joan Oiva i Milà.

Morello