Personatges IV

Aquí teniu la quarta entrada del Taller d’escriptura creativa. Ja l’esperàveu, oi?

En aquesta ocasió us presento un exercici obert molt usual però del que es pot treure molt de suc. Es tracta de fer un breu text basant-vos en la fotografia que veieu aquí. Podeu imaginar a qui mira, o qui és, on és, o perquè està així i com es diu, o un miler de possibilitats més. Fins i tot podeu parlar en primera persona, com si estiguéssiu dins la foto. Podeu fer-ho com quan aneu asseguts a l’autobús i aneu mirant un senyor de tres seients més enllà i penseu “té cara de ser això o de dir-se allò altre o s’assembla a noséqui” i, com que esteu mig avorrits, podríeu inventar-li una vida nova. O no us ha passat mai? Doncs podeu barrinar igual. Imaginació al poder, ja sabeu. Recordeu que si feu el text sense mirar els anteriors, aquests no us condicionaran. I, és clar, que estem esperant els vostres comentaris.

Personatge

Crida als/les alumnes del taller: Ja teniu tots els deures fets? Passaré revista!

I amb aquest vídeo us presento a una il•lustradora molt trempada amb la qual he coincidit en diverses ocasions, ja que fa tallers a quitxalla. Em fa gràcia mostrar-vos-la a la primera entrevista que van fer-li a la televisió argentina, on està tenint més ressò que aquí.

Com sempre, esperem que feu d’aquest bloc un bocinet del vostre món. Gràcies.

VÍDEO. Sonia Esplugas.

Mercè Rey.
Taller d’escriptura creativa.

Morello