Una tardor ben negra

Ja estem endinsats en la tardor. Els dies es fan curts, el fred i la pluja fan acte de presència. És el moment ideal per seure al sofà acompanyats d’un bon llibre, i als lectors amants del gènere negre no els hi faltaran novetats per triar:
Tardor negraTrobaran els autors de més prestigi: John Le Carré amb Un traïdor com els nostres; Dennis Lehane amb Abrázame, oscuridad, novel·la protagonizada pels seus detectius Patrick Kenzie y Angela Gennaro, Jo Nesbo, que publica La estrella del diablo. Ian Rankin, que, després d’abandonar a Rebus, obre sèrie amb el detectiu Malcolm Fox a Afers interns ; Elisabeth Kostova amb El rapto del cisne; Don Winslow amb El invierno de Frankie Machine, o Arnaldur Indridason amb L’home del llac.

El “noir” espanyol arribarà de la mà de Reyes Calderón amb El último paciente del doctor Wilson (Planeta); Manuel Rivas i Todo es silencio; Alfredo Conde i Huesos de santo, o Jordi Sierra i Fabra, que inicia una sèrie detectivesca juvenil amb Berta Mir detective.

Per la seva part, Teresa Solana ja ha publicat l’obra guanyadora del Premi Crims de Tinta, Negres tempestes que ja podeu reservar a la biblioteca.

No en va la tardor és la època literària per excel·lència…

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

sofeita