Novetats de Gènere Negre

Novetats de Gènere Negre

Sou fanàtics del gènere negre? Us agrada el thriller, la novel·la policíaca o el suspens? Doncs, llavors, de ben segur que ja sabeu que a la biblioteca Joan Oliva tenim un fons especial de Gènere Negre que cada setmana creix amb les darreres publicacions editorials.

Avui, en el nostre blog, destaquem tres novetats de gènere negre que recentment hem incorporat a la biblioteca:

En primer lloc, comencem amb…

El duelo. Arnaldur Indridason

Coberta del llibre "El duelo"

El reconegut autor islandès Arnaldur Indridason (1961) signa el dotzè títol de la sèrie Erlendur Sveinsson. Gràcies a aquest inspector, l’autor ha aconseguit fama mundial així com diferents premis en reconeixement a la seva trajectòria i qualitat.

En aquest darrer llibre, la trama té lloc l’any 1972 quan a Reikiavik té lloc l’enfrontament entre Bobby Fischer i Boris Spassky. Al bell mig d’aquest esdeveniment d’abast mundial, un jove ha estat assassinat en un cinema de barri.

Els anteriors títols de la sèrie són: Inocencia robada, Rosas muertas, Las marismas, La mujer de verde, La voz, El hombre del lago, Invierno ártico, Hipotermia, Río negro, En el abismo i Naturaleza hostil.

Seguim amb…

Garbo parla. Roser Caminals

Coberta llibre "Garbo parla"

L’escriptora barcelonina Roser Caminals, resident des de fa gairebé 30 anys als Estats Units, ha publicat Garbo parla, llibre guanyador del Premi BBVA Sant Joan.

La figura central de la història és un personatge real, el considerat per molts el millor espia de la història: el català Joan Pujol Garcia, Garbo.

Garbo durant la Segona Guerra Mundial va col·laborar amb els aliats i, alhora, va esdevenir home de confiança dels serveis secrets alemanys a Espanya. Una doble vida que l’autora planteja en paral·lel amb la dualitat entre la vida professional i personal de Joan Pujol, ja que era un home emotiu amb les persones estimades i fred en la seva vessant com a espia.

I per acabar….

No me busques. Sara Medina

Coberta de "No me busques"

No me busques, és un altre exemple de novel·la signada amb pseudònim i escrita a quatre o sis mans. Sense anar més lluny, el darrer Premi Planeta va servir per descobrir qui s’amagava darrere de Carmen Mola. Sara Medina, autora del thriller No me busques és el pseudònim amb què l’han signat Carmen Fernández Villalba i David Cirici. La periodista i guionista i l’escriptor són els autors d’aquesta novel·la protagonitzada per dues dones: La Sílvia i la Moni, la mare i l’antiga parella d’en Martí. El noi ha desaparegut i no ha deixat cap altre rastre que un missatge directe: No em busquis.

Amb Barcelona com a escenari, dues dones ben diferents, però amb un objectiu comú: localitzar sa i estalvi el noi a qui totes dues estimen, cadascuna a la seva manera.

Desitgem que aquestes tres novetats de gènere negre us agradin.

Logo Generalitat de Catalunya

Funny Girl