De gènere negre, dues novetats més!

De gènere negre, dues novetats més!

En aquest article us convidem a la lectura de gènere negre, dues novetats més. Fills del febrer d’Alan Parks i La suerte del enano de César Pérez Gellida us acompanyaran.

Fills del febrer d’Alan Parks

Coberta
Coberta

Mentre l’inspector Harry McCoy està convalescent després del violent i sagnant desenllaç del seu últim cas, a la ciutat de Glasgow arriben drogues noves que porten una nova classe de violència a una ciutat que ja està devastada per la penúria. La llei del carrer està canviant ràpidament i tothom també va triant el lloc on vol ser. En Harry haurà de perseguir un assassí que no s’aturarà fins que no hagi aconseguit la seva missió. Però durant aquest periple l’inspector haurà d’enfrontar-se als dimonis del passat, que apareixen per torturar-lo i per reclamar venjança, la qual pot canviar-li la vida.

El moment de calma de la tarda. Un murmuri sord de persones parlen per telèfon, un badall de tant en tant, el tecleig de les noves màquines d’escriure elèctriques, un renec si alguna cosa es torça. McCoy treballa. No treballa en el que hauria de treballar, però de tota manera treballa. La Diane del registre li havia donat el llistat del personal. Una llista de tots els agents de l’autoritat d’Escòcia. Cos, rang, adreça i parents més propers.

Fragment de Fills del febrer

I que més et podem dir?

Gènere negre
gènere negre

Personalitats de la ciutat de Glasgow apareixen mortes de manera brutal i l’única pista és una paraula gravada als seus pits sense vida. Bandes rivals lluiten, però, per aconseguir el control del submon criminal. I en Cooper, el millor amic de la infantesa de Harry, es troba enmig de tota aquesta trama.

Per acabar dir que aquesta història que et presentem avui és la segona protagonitzada per l’inspector Harry McCoy, la primera va ser Gener de sang, que pots trobar al Catàleg Aladí i a l’eBiblio en castellà. També tens més informació en un article del nostre blog Llibres i més.

Fills del febrer al Catàleg Aladí i a l’eBiblio.

La suerte del enano. César Pérez Gellida

Canviem de ciutat i de país. Passem a la població de Valladolid, lloc on la inspectora Sara Robles ha de resoldre un macabre crim a més de lluitar amb els seus problemes personals lligats a l’addicció al sexe i amb un passat que no acaba de superar. Mentre, El Espantapájaros, una misteriosa ment pensant, ha orquestrat el robatori perfecte juntament amb un exminer, un pouer i un sicari, els quals estan a punt de dur-lo a terme a través del clavegueram de la ciutat.

Coberta
Coberta

Durante su etapa en el Grupo de Menudeo de Zaragoza, Sara había intervenido chabolas en las que el caos estaba menos presente que en su nuevo apartamento, y, no obstante, desde que introdujo su nueva llave en el bombín de su nueva cerradura y recorrió su nueva casa, una corriente de energía positiva se fue apoderando de ella hasta tal punto que por un tiempo se sientió la persona más afortunada del mundo.

Fragment de La suerte del enano.

L’autor

César Pérez Gellida està escrivint i editant des de l’any 2011 amb Memento mori, que iniciava la trilogia: Versos, canciones y trocitos de carne i que va seguir amb Dies irae i Consummatum est. L’any 2015 publica Khimera i el 2016 comença la segona trilogia: Refranes, canciones y rastros de sangre que inclou: Sarna con gusto, Cuchillo de palo i A grandes males. L’any 2017 publica Konets del qual pots llegir més informació si cliques ací i segueix amb Todo lo mejor i Todo lo peor, d’aquest darrer tens un article al nostre blog Llibres i més.

La suerte del enano al Catàleg Aladí i a l’eBiblio.

Desitgem que la tria que et proposem de gènere negre, dues novetats més, et faci aparèixer el cuquet de la curiositat!

Logo Generalitat de Catalunya

Goldfinch