Lectura en veu alta per a persones amb discapacitació visual

Lectura en veu alta per a persones amb discapacitació visual

El passat dissabte 19 de desembre va tenir lloc la sessió del Club de Lectura en veu alta per a persones amb discapacitació visual

L’Àlex Cardona Masdeu ens va llegir una pinzellada de la biografia d’Armand Cardona Torrandell. Concretament del volum núm 27 de la col·lecció Retrat, publicat per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L’opuscle està escrit pel mateix Àlex, biògraf i nebot del pintor Cardona.

cardona 1 - Lectura en veu alta per a persones amb discapacitació visual

La sessió s’ha fet virtual i els inscrits en el grup han pogut gaudir de la lectura a través de l’escolta que és un dels objectius que té el programa.

cardona 2 - Lectura en veu alta per a persones amb discapacitació visual

La biblioteca Armand Cardona Torrandell porta el nom del pintor. I no és una pura coincidència ja que l’Armand va ser un gran lector, molt usuari de les biblioteques i amb gran entusiasta de la cultura. Els vilanovins estem molt orgullosos de tenir un dels equipaments culturals públics més propers dels ciutadans amb el nom de l’Armand Cardona Torrandell.

Us deixem amb l’àudio de la narració.

J. Walquer