Tercera setmana de novetats de Nadal…

Tercera setmana de novetats de Nadal…

I ja hem arribat a la tercera setmana de novetats nadalenques a la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú. Passeu i feu-hi un cop d’ull. Segur que hi trobeu algun títol del vostre interès.

Lectures per al Nadal
Lectures per al Nadal
Novetats de Nadal
Novetats de Nadal
il lustració garlanda nadal 1024x512 - Tercera setmana de novetats de Nadal...

La promesa del templario. Elisabeth Chadwick

Cobertes de les novel·les "La promesa del templario" i "El próximo año en La Habana"

Els amants de la novel·la històrica estan d’enhorabona amb el darrer dels títols d’Elisabeth Chadwick (1957), escriptora amb una important trajectòria en aquest gènere. No en va, és membre de la Royal Historical Society que l’ha distingida com a “millor autora de novel·la històrica medieval del món”.

La promesa del templario ens trasllada a la Jerusalem del segle XII. Allà, el cavaller William Marshal va viure una missió d’allò més arriscada i, quan té la mort a tocar trenta anys després, al seu llit de mort rememora la seva aventura.

il lustració garlanda nadal 1024x512 - Tercera setmana de novetats de Nadal...

El próximo año en La Habana. Chanel Cleeton

Chanel Cleeton és una jove escriptora nord-americana, descendent d’exiliats cubans. Apassionada per la política i la història, Cleeton ha crescut sentint històries sobre Cuba i els seus orígens familiars. Amb la novel·la El próximo año en La Habana ha aconseguit situar-se entre els bestsellers de The New York Times.

El próximo año en La Habana fonamenta la seva trama en dues generacions familiars, la d’una àvia i la seva neta. L’àvia i el gruix de la família van fugir de Cuba en esclatar la revolució i van instal·lar-se a Miami. Allà, la seva neta, decideix portar a terme el darrer desig de l’àvia abans de morir: portar les seves cendres a l’illa. Tot i que la jove Marisol Ferrera ha sentit multitud d’anècdotes familiars, en arribar a Cuba es topa amb una realitat que res no té a veure amb allò que li havien explicat. I, a més a més, descobrirà un reguitzell de secrets familiars…

il lustració garlanda nadal 1024x512 - Tercera setmana de novetats de Nadal...

Fin de temporada. Ignacio Martínez de Pisón

Coberta de les novel·les "Fin de temporada" i "L'àngel negre"

Seguim amb més novetats nadalenques a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú amb Fin de temporada, d’Ignacio Martínez de Pisón (1960).

L’escriptor saragossà és autor no només de novel·la o assaig, sinó també de guions cinematogràfics, com per exemple, de la pel·lícula Las trece rosas. Algunes de les seves obres han estat també portades a la gran pantalla.

Fin de temporada és una novel·la sobre la relació gairebé malaltissa entre una mare i un fill. Un fill que no havia de néixer i una vida fugint del passat. Un passat, però, que els acabarà trobant.

il lustració garlanda nadal 1024x512 - Tercera setmana de novetats de Nadal...

L’àngel negre. John Verdon

L’escriptor nord-americà John Verdon (1942) va debutar relativament tard en el gènere negre i policíac. No va ser fins al 2010 que veia la llum la seva primera novel·la, Sé el que estàs pensant. Malgrat això, la seva estrena va suposar un veritable èxit internacional i, posteriorment, la sèrie protagonitzada per l’exdetectiu Dave Gurney no ha parat de créixer. D’aleshores ençà, Gurney ha protagonitzat: No abras los ojos, Deja en paz al diablo, No et refïis de Peter Pan, Controlaré els teus somnis i Arderás en la tormenta. Enguany, arriba el setè volum de la sèrie que és una de les novetats nadalenques a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú: L’àngel negre.

il lustració garlanda nadal 1024x512 - Tercera setmana de novetats de Nadal...

Així doncs, ens acostem a la darrera i quarta setmana de novetats de Nadal. Per tant, no deixeu de fer una ullada al nostre blog el proper dilluns 4 de gener.

Funny Girl