Lectures en Veu Alta per a persones amb discapacitat visual

Lectures en Veu Alta per a persones amb discapacitat visual

Aquest passat dissabte, 21 de novembre, teníem programada la segona sessió de LECTURES EN VEU ALTA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT VISUAL. A causa de les restriccions derivades de la situació sanitària, l’activitat no es va poder fer presencialment. No obstant això, sí que vam gravar la narració i la vam fer arribar als usuaris i usuàries del grup.

Los zapatos rojos

Per a tots aquells que no coneguin l’activitat, les Lectures en Veu Alta per a persones amb discapacitat visual consisteixen en la narració d’un text a càrrec d’una persona col·laboradora de la biblioteca. L’activitat es programa mensualment a la biblioteca Armand Cardona Torrandell i permet gaudir de la literatura a través de l’escolta. Per dur-la a terme, comptem amb la col·laboració de la delegació de l’ONCE de Vilanova i la Geltrú.

L'actriu Montse Panero

En el cas d’aquesta darrera sessió, l’actriu Montse Panero, col·laboradora de les biblioteques de Vilanova, va ser l’encarregada de la lectura en veu alta. En aquesta ocasió, va llegir Los zapatos rojos, de l’escriptor Hans Christian Andersen.

Així doncs, compartim amb tots vosaltres els àudios, tot esperant que us agradin.

En primer lloc, la presentació que ha preparat la narradora:

Presentació de Montse Panero:

En segon lloc, la lectura de Los zapatos rojos:

Narració: Los zapatos rojos

I per acabar, una mica de música:

Disponibilitat en el catàleg Aladí:
Disponibilitat a eBiblio:

Per finalitzar, podeu escoltar les anteriors narracions que hem publicat en el nostre blog.

Funny Girl