Las tinieblas y el alba. Ken Follett

Las tinieblas y el alba. Ken Follett

El passat 15 de setembre es publicava de manera simultània a tot el món el darrer llibre de l’escriptor Ken Follett.

Las tinieblas y el alba, una de les novetats literàries més esperades de la tardor, ja està disponible a la biblioteca Joan Oliva i Milà, gentilesa de Llorens Llibres.

Las tinieblas y el alba

Coberta de la novel·la Las tinieblas y el alba

Las tinieblas y el alba és la preqüela de Los pilares de la Tierra, l’indiscutible èxit de vendes de Follett. L’escriptor torna a Kingsbridge, però en aquesta ocasió al segle X, quan la ciutat era un assentament anglosaxó amenaçat pels víkings.

Així doncs, la trilogia formada fins al moment pels títols: Los pilares de la Tierra (ambientada al segle XII), Un mundo sin fin (segle XIV) i Una columna de fuego (segle XV), compta a partir d’ara amb un quart volum. Las tinieblas y el alba retrocedeix en el temps i deu el seu títol al fet que la trama té lloc entre els anomenats Anys Obscurs i L’Edat Mitjana.

Els seguidors de la sèrie no podran deixar passar la novel·la que els ajudarà a compendre l’Univers de la Trilogia. De fet, Las tinieblas y el alba acaba tot just on comença Los pilares de la Tierra.

A més a més, els qui encara no coneguessin l’univers iniciat per Follet l’any 1989 tenen ara l’excusa perfecta per endinsar-s’hi.

Els protagonistes de Las tinieblas y el alba són: L’Edgar, un jove constructor de vaixells que ha vist com els víkings devastaven el seu poble. La Ragna, una noble normanda enamorada d’un noble anglès i l’Alfred, un monjo idealista. Les vides de tots tres personatges s’entrecreuaran i hauran de fer front al cruel i avariciós bisbe Wynstan.

Si voleu llegir les primeres pàgines de Las tinieblas y el alba, feu clic a continuació:

Disponibilitat en els catàlegs:

Ken Follett

Ken Follett (Cardiff, 1949) va estudiar Filosofia a la University College de Londres. La seva tasca professional va començar en l’àmbit del periodisme, primer, i en una petita editorial londinenca, després.

L’any 1989 va publicar la novel·la que, sens dubte, li ha donat fama mundial. Los pilares de la Tierra, amb més de 27 milions d’exemplars venuts arreu del món, ha estat des de la seva publicació un referent de novel·la històrica supervendes. L’any 2010, la productora dels germans Ridley i Tony Scott va portar la novel·la a la petita pantalla en forma de minisèrie.

Al llarg de la seva trajectòria literària, Follett ha venut 170 millions d’exemplars en trenta-tres idiomes.

Funny Girl