El Pot Petit: El lleó vergonyós i els seus amics

El Pot Petit: El lleó vergonyós i els seus amics

Aprofitant que visiten la nostre ciutat, aquesta setmana us presentem el conte ‘El Pot Petit: El lleó vergonyós i els seus amics’.

A dins d’ El Pot Petit hi viuen en Pau, la Jana, en Pau, la Melmelada Band, la Gina, la Juna i en Pol. Dins també trobareu tots els seus amics: el lleó vergonyós, el cuc poruc, els pirates, la girafa, l’elefant, la formiga rockera, el drac Rac….

Axí doncs, a tots els encanta explorar i viure aventures i aquestes s’han convertit en cançons amb nous personatges, vells coneguts i molta música.

El concert

El Pot Petit serà el proper diumenge dia 11 d’octubre a l’ Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú.

Ens trobem davant d’un concert màgic i participatiu amb vuit músics, titelles i teatre esdevé un espectacle per a tota la família.

Videoclip de la cançó ‘ Soc un mico’

Sense cap mena de dubte, als components del Pot Petit els agrada acompanyar als infants en les primeres vivències d’anar al teatre des de ben petits. Allà poden gaudir de l’atmosfera que es crea, compartir l’emoció, el silenci abans de començar.

Un bateria, un baixista, un pianista i violinista que també toca la serra, un guitarrista, un saxo, un clarinet i una melòdica, i tres veus aconsegueixen molta qualitat musical a cada cançó.

El conte

Ara, a més a més de l’univers de les cançons i l’univers d’El Pot Petit, també es poden gaudir en un àlbum per a tota la família.

Videoclip de la cançó ‘El lleó vergonyós’

Les històries més entranyables dels coneguts personatges es presenten com una nova manera de treballar les emocions. Sempre amb una mirada respectuosa que ressalta el valor de l’amistat i la solidaritat en un format lúdic.

Fotografia del grup El Pot Petit
Fotografia del grup El Pot Petit

A la sala infantil de les Biblioteques de la ciutat trobareu el conte d’ El lleó vergonyós i els seus amics.

Consulta els documents disponibles d’ El Pot Petit a les Biblioteques de la ciutat clicant aquest enllaç.

Per acabar, podeu trobar altres articles al nostre blog sobre aquest grup d’animació infantil.

Aayla Green