El gran llibre dels dinosaures gegants i El petit llibre dels dinosaures més petits.

El gran llibre dels dinosaures gegants i El petit llibre dels dinosaures més petits.

El gran llibre dels dinosaures gegants / El petit llibre dels dinosaures més petitsCossetània publica El gran llibre dels dinosaures gegants, acompanyat d’El petit llibre dels dinosaures més petits, amb il·lustracions de Francesca Cosanti i textos de Cristina Fanti i Cristina Peraboni, que apropa als més petits al món dels dinosaures, des dels més grans i més populars a aquells dinosaures que tenen una mida molt més discreta i que són molt desconeguts.

A banda de presentar alguns dinosaures clàssics i ben coneguts, com el T-Rex, el brontosaure o el triceratops, coneixerem per exemple al terizinosaure, que tenia unes terribles urpes que només usava per agafar branquetes, o l’anquilosaure, que a més a més d’una forta cuirassa duia una mena de martell a la punta de la cua, que li servia per destruir els seus enemics.

Estem davant d’un bon disseny, d’il·lustracions suggerents, i d’ una rigorosa documentació.

Resultat d'imatges de El gran llibre dels dinosaures gegants'

Si bé les gallines no van conviure amb els dinosaures, ja que és fuit dels creuaments provocats per l’home per tenir la màxima productivitat de proteïnes, les autores han incorporat una gallina a tots els dibuixos, als dels dinosaures grossos i als dels més petits, i d’aquesta forma es pot apreciar quina mida tenia realment cada dinosaure.

Resultat d'imatges de El gran llibre dels dinosaures gegants'

Si teniu curiositat per saber moltes més coses sobre els dinosaures, trobareu El gan llibre dels dinosaures gegants i El petit llibre dels dinosaures més petits a la Sala Infantil de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell.

Spro_3