Syrah i les filles de la vinya

Syrah i les filles de la vinya

La novetat de la sala d’adults de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell d’aquest mes de febrer està signada per Victoria Fernández.

La vinya, l’amor i la passió es fonen en un relat que està protagonitzat per les dones que defensen i treballen la terra.

Vinyes del Penedès

Al Penedes del segle XIX, la Jara Macabeu lluita per defensar el seu vinyer i restaurar l’honor de la seva família en una apassionant novel·la sobre el món del vi.

Penedès | Penedes Turisme

La Jara Macabeu, filla del celler de Mestral i una enamorada de la vinya, lluita a capa i espasa per defensar les seves terres de l’avar terratinent Sebastián Delgado.

Amb l’ànima enfosquida per un error del passat, i perseguida per la seva ascendencia gitana, s’enfrontarà a la vila de Sant Jordi per recuperar l’honor i la reputació de la seva família.

La Jara i les seves germanes defensaran les vinyes del Penedes mentre protagonitzen les propies lluites internes i viuen amors impossibles, passions inconfessables o relacions que trenquen les normes.

La DO Terra Alta acaba la verema amb una producció de gairebé 40 milions de  quilos - EbreDigital.cat

Així doncs tenim a les mans una novel·la plena de traicions, intrigues i romanços al voltant de l’apassionant món del vi.

L’autora

Victòria Fernández nascuda a Barcelona l’any 1996) és l autora del llibre de relats ‘Las frikis también soñamos’ (2020), publica sota el pseudònim d’Ayla Hurst.

Victoria Fernandez

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Rovira i Virgili, ha cursat dos postgraus, en Gènere i Comunicació (UAB) i en cultura vitivinícola (URV).

També ha estat col·laboradora del programa de ràdio ‘Penedès en Xarxa’ amb la seva secció sobre cinema i sèries ‘La maleta de Newt’.

Aquesta novel.la és una gentilesa de Llorens Llibres.

Aayla Green