L’estrella de l’illa Nord

L’estrella de l’illa Nord

L’estrella de l’illa Nord és la novetat de la sala d’adults de la Biblioteca Armand Cardona i és una gentilesa de Llorens Llibres.

Nova Zelanda

Ens hem de situar a Hannover, l’any 1910. La flama que pren entre la filla del banquer jueu Mia i el jove oficial Julius es amor a primera vista.

Sehenswürdigkeiten in Hannover - Visit Hannover

Per emprendre un futur junts, emigren a Nova Zelanda, on volen muntar un negoci de cria de cavalls.

Tot i aixo, quan esclata la Primera Guerra Mundial, les sospites d’espionatge recauran sobre la parella i hauran de viure la guerra separats en camps d’internament, sense saber si l’altre es viu o mort, pero amb l’esperança de tornar-se a trobar.

Nueva Zelanda

El que no saben es que després de la guerra res no tornarà a ser com abans.

Sarah Lark

Christiane Gohl (Bochum, 1958) és una escriptora alemanya que escriu sota el pseudònims de Sarah Lark, entre d’altres.

Sarah Lark: «Andalucía es simplemente el lugar en el que quiero vivir»

Després d’un viatge a Espanya com a turista, va decidir establir la seva residència a Los Gallardos, a la província d’Almeria.

Va estudiar educació, i treballà com a periodista i redactora publicitària; i, a més, va ser guia turística, professió que la va dur a conèixer Nova Zelanda.

A aquest país se situen les històries que l’han feta una autora de novel·les reconeguda, amb la trama basada en la cultura maori i la colonització d’aquell mateix país.

Landscape

L’autora és la reina absoluta del subgènere conegut com a landscape, on es barreja el romanticisme i l’història.

Romantic Couple Images - Free Download on Freepik

Segons la mateixa autora, aquest subgènere té també una característica que la identifica ràpidament: tot passa en un lloc exòtics, en un país no massa conegut, i aquest lloc no només és un centrxt sinó també una mena de personatge.

Per tant, Sara Lark escriu novel.les històriques situades en llocs especials, tot i que fa molta investigació per la qual cosa en totes les sebes històries de ficció hi ha molta història autèntica.

A més, cal tenir present que les seves protagonistes femenies sempre són personatges forts i amb caràcter.

Aayla Green