Racó de les famílies

Resultat d'imatges de biblioteca armand cardonaLa biblioteca Armand Cardona Torrandell acull avui divendres la xerrada adreçada a les dones embarassades i a les seves parelles, per tal de poder descobrir què poden oferir les biblioteques de la ciutat en aquesta etapa de la vida.

Les biblioteques posen a l’abast de tothom tot tipus de coneixements que corresponen a les primeres etapes de la vida d’un infant: des del moment de la concepció, el procés de l’embaràs, els noms i els seus significats, el creixement, les necessitats especials, els sentiments, l’alimentació, l’orientació pedagògica, l’estimulació psicomotriu, l’entreteniment i el joc, la salut, la literatura infantil…..

Des de L’aventura de l’embaràs, del Dr. Luis Cabero i la coordinadora de llevadores Pilar Soteras,  Embarazo y parto, d’Estela Davila, La cesária de Micheal Odent, Mamá a los 40, de Margarita Puig, Embarazada. Guia indispensable Resultat d'imatges de embarazo para madres primerizas, de Kaz Cooke…fins a Supermares! Les mil maneres de ser una mare feliç, de Care Santos, Ja ets mare!, de Jo Frost, El pare que et va matricular, de Lluís Gavaldà, Àvies i avis que malcrien…i eduquen, de M. Jesús Comellas, La pitjor mare del món, el manual, d’Anna Manso, i M’agrada la família que m’ha tocat. Educar els fills en positiu, de Carme Thió de Pol, entre molts d’altres.

Resultat d'imatges de bebésI des de la vessant del contes podrem trobar el complement ideal per parlar als més menuts de l’arribada d’un germà o germana, de la gelosia, de les famílies, i de tot tipus d’hàbits, com ara menjar de tot, banyar-se, treure el bolquer i el xumet, anar a dormir…

Aquestes sessions compten amb la col·laboració d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva del Garraf.

Spro_3