Maria Carme Roca a Vilanova i la Geltrú

9788448942892Dimarts 20 de març continua el cicle de trobades amb les autores finalistes del Premi Menjallibres 2018, amb la visita a Vilanova de la Maria Carme Roca, autora de Selfies al cementiri publicat per Barcanova Infantil i Juvenil.

Aquest dia l’escriptora es trobarà a l’Auditori Eduard Toldrà amb més de 300 alumnes i lectors de 1r i 2n d’ESO dels centres públics i concertats de Vilanova i la Geltrú que participen, voluntàriament, en el Premi Menjallibres.

El bell i antic cementiri del Malmö, al centre de la ciutat, és el punt de trobada dels vius virtuals. En Nils és un d’ells i està encantat de ser-ho: perquè pot dedicar-se a fer allò que més li agrada: lligar.

Els morts reciclats tenen molts avantatges i quan els convé apliquen el mode fantasma i passen desapercebuts. O no.

Perquè la Siri, una noia molt especial, els ha descobert. I a en Nils no li ha fet cap gràcia, perquè no pot permetre que ningú sàpiga de la seva existència. Ells, els vius virtuals, han de continuar sent una llegenda.

La novel·la va guanyar el 15è Premi Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil

Imagen1Nascuda a Barcelona l’any 1955, Maria Carme Roca és historiadora i Filòloga. L’any 1997 va publicar la seva primera obra, i des d’aleshores que no ha parat d’escriure.

Amb més d’una cinquantena de llibres publicats, ha conreat la LIJ, el conte curt, l’assaig i la novel·la històrica.

En el decurs de la seva trajectòria ha obtingut diversos premis literaris com el Lola Anglada de contes infantils, el Barcanova de literatura infantil per la novel·la Akanuu, l’arquer persa, el Nèstor Luján de novel·la històrica per Intrigues de palau o el Bancaixa per Qui és el de la foto? i el Joaquim Ruyra de narrativa juvenil per Katalepsis.

Trobareu aquests llibres i molts altres a les Biblioteques de Vilanova: Maria Carme Roca

Súper 8