Armand Cardona cartellista

cartell itsmesDel 14 d’octubre al 16 de novembre a Ismes Galeria d’Art podeu gaudir de l’exposició Armand Cardona Torrandell – Cartellista.
En aquest enllaç podeu veure i descarregar-vos cartells realitzats pel pintor Armand Cardona Torrandell: exposicions, escenografies, actes commemoratius, etc. i que trobareu a la Biblioteca que porta el seu nom.

 
La Biblioteca Armand Cardona Torrandell és dipositaria de la biblioteca personal del pintor per la cessió que el juny de 2005 va fer la família. Segons el conveni de cessió dels 4.246 documents que formen la col·lecció, tots poden ser consultats, quedant exclosos de préstec aquells documents que pel seu valor bibliogràfic, de testimoni personal i artístic, o pel seu estat físic, requereixen una cura especial. Seguint aquestes premisses, del total dels volums catalogats, el 71.5% estan exclosos de préstec per les seves característiques documentals.
El divendres 28 cartell llarcd’octubre a les 19 hores al Centre d’Art Contemporani La Sala s’inaugurarà l’exposició Armand Cardona Torrandell. L’etapa informalista (1960-1962) a càrrec de Bernat Puigdollers, crític d’art.
cartell 1Entre 1960 i 1962, Armand Cardona Torrandell va orientar la seva pintura a l’informalisme, una de les tendències de l’avantguarda internacional manifestada  després de la Segona Guerra Mundial. Potser es pot dir, amb més precisió, que hi experimentà.
L’exposició presenta una selecció d’obres d’aquests anys, amb algunes dels períodes immediatament anterior i posterior, on es podrà veure com s’introdueix progressivament en l’Informalisme i com el va deixant per entrar en una nova figuració, mantenint continuïtat en la seva trajectòria.
Les obres que es mostren pertanyen totes a col·leccions de Vilanova, amb una aportació important de la família de l’artista.
cartell 2Aquesta exposició romandrà oberta fins el 8 de gener de 2017, amb nombroses activitats complementàries:
–    Visita comentada a l’exposició a càrrec d`Àlex Cardona, membre de l’associació Cultural Armand Cardona Torrandell i nebot de l’artista. Diumenge 27 de novembre a les 12h.
–    Visites comentades per a grups amb reserva prèvia.
–    Visites comentades per a grups escolars amb reserva prèvia

Spro_3