Destinos Patrimonio de la Humanidad en España

portadaAvui us presentem com a novetat dins la col·lecció Inspiración viajera el llibre Destinos Patrimonio de la Humanidad en España.

 
L’estat espanyol és el tercer del món amb major nombre de béns inscrits a la llista de Patrimoni Mundial de la Humanitat de l’Unesco, amb un total de quaranta-quatre béns declarats. Totes les comunitats autònomes compten amb almenys un bé cultural o natural Patrimoni de la Humanitat, quatre a Galícia, sis a Andalusia, set a Catalunya, vuit a Castella i Lleó…, i pràcticament no hi ha cap ciutadà espanyol que visqui a més de 100 km de distància d’algun d’ells. Tot i això, pocs de nosaltres sabríem citar la majoria d’aquests llocs, destinacions turístiques d’importància universal, i de molts d’ells no sabríem dir que compten amb aquesta distinció.

D’acord amb la filosofia de la col·lecció aquest llibre pretén despertar la imaginació viatgera dels lectors, suggerint noves destinacions turístiques o redescobrint-los sota altres ulls. Des dels remots temps de Atapuerca i Altamira, però també de Siega Verde o dels 750 jaciments rupestres llevantins fins l’originalitat del modernisme català, però igualment del Pont de Bizkaia o de l’arquitectura industrial d’Almadén, passant per la biodiversitat del Parc Nacional del Teide o de l’illa d’Eivissa, Garajonay o la serra de Tramuntana. O la poesia de l’Alhambra i de la Llotja de la Seda valenciana, de les esglésies del Naranco o els temples Mudèjars d’Aragó, els béns declarats Patrimoni Mundial ens permeten fer un recorregut per la història del nostre país, per comprendre les línies mestres que han forjat la nostra cultura, amb totes les seves influències i arrels.

 
Dins la mateixa col·lecció també podreu trobar a les biblioteques públiques de la ciutat els següents títols:

portades
* Los Mejores destinos del románico en España

* Las Mejores rutas en moto por la Península: España, Pirineos y Portugal

* Las Mejores rutas por el mundo en moto

*  Las Mejores rutas por los viñedos de España

A les vostres biblioteques teniu gairebé 2.200 guies de viatges a la vostra disposició.

Spro_3