‘Viaja con nosotros…’: nova selecció de guies de viatge ara que arriba l’estiu

Amb l’arribada de l’estiu, i per la majoria de les vacances, la biblioteca Armand Cardona Torrandell posa a disposició de tots els ciutadans una selecció amb més de 50 guies de viatge ideals per ajudar a planificar les vacances, els caps de setmana,… especialment indicades per gaudir d’aquest temps d’oci.

Els destins són nombrosos i tenen cabuda tots els racons del món: començant sense sortir d’Espanya amb localitats com Sevilla, Madrid, València o, les més demanades, Gran Canària i Tenerife.

Guies de viatge

El gruix d’aquesta selecció se l’emporten països d’àmbit europeu, molt sol·licitats en aquests temps de crisi, com França, Alemanya (Berlín), Holanda, Malta, Bèlgica, Escòcia, Eslovènia, Croàcia (Dubrovnik), Turquia, Finlàndia o Madeira.

Tot i això també hi ha un racó per aquells més intrèpids que trobaran el seu racó amb llocs tan singulars com Jerusalem, Iran, Japó (Tokio), Cuba, Uruguai, Argentina o, la tan de moda, Brasil (Rio de Janeiro), i els sempre exitossos EEUU (Nova York, Ruta 66,…).

Todas las playas...

Volem destacar en aquesta notícia els exemplars que hem incorporat de la interessant editorial La Luz en papel i que resulten el complement ideal pels amants del turisme de platja, senderisme, naturisme, familiar,… en definitiva d’aquells que els hi agrada gaudir del mar i del seu entorn:

25 plans romàtics a Barcelona de Cecília LorenzoTambé mereix un tractament a banda la guia realitzada per la vilanovina Cecília Lorenzo 25 plans romàntics a Barcelona. Periodista especialitzada en viatges i rutes, amb experiència en els principals mitjans del ram com les revistes Viajar, Viajes National Geographic, Lonely Planet Magazine o Descobrir Catalunya, ens ofereix un manual necessari per a totes aquelles parelles que vulguin gaudir d’una manera íntima la capital catalana.

Amb dades pràctiques, consells i tota mena de pistes per descobrir els millors escenaris de la ciutat on dedicar-se a celebrar l’amor sense caure en els tòpics.

Per saber el que tenim de la teva destinació no ho dubtis, consulta el nostre catàleg:

Spro_3