La diada de Sant Jordi a la biblioteca Armand Cardona

Revetlla de Sant JordiAvui les Biblioteques de Catalunya celebren la 2a Revetlla de Sant Jordi. Aquesta iniciativa que es va iniciar l’any passat té per objectiu donar més rellevància a la diada de Sant Jordi i fer partíceps tots els usuaris amb diferents activitats, exposició de novetats, etc.

Per la nostra banda, les Biblioteques de VNG fem difusió de les diferents guies que han realitzat amb les novetats que posen a disposició dels usuaris: la Guia de lectura amb les novetats per adults i la Guia amb les novetats infantils:

Igualment, a partir d’avui mateix també podeu recollir el tradicional Punt de llibre de Sant Jordi que en aquesta ocasió s’ha volgut dedicar a l’obra Djamila. L’Armand Cardona Torrandell va realitzar aquest quadre el 1964, ara fa 50 anys, i es va inspirar en el llibre de Simone de Beauvoir i Gisèle Halimi, Djamila Boupacha: proceso a la tortura (1962), present al Fons Armand Cardona Torrandell dipositat a la Biblioteca.
Amb aquest punt es vol recuperar el Cardona més compromès i reivindicatiu en un moment com l’actual, marcat per un entorn de desigualtats creixents, de drames personals i d’injustícies generalitzades:

Punts Sant Jordi 2014

Spro_3