Paul Auster presenta Diari d’hivern

Diari d’hivernDemà dimarts 21 de febrer a les 19:30h, l’escriptor nord-americà Paul Auster (Newark, Nova Jersey, 1947) serà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona presentant la seva darrera novel·la Diari d’hivern (Edicions 62, 2012)

Auster dialogarà amb l’escriptor i periodista Antoni Lozano en el marc previ al Festival Internacional de Literatura Kosmopolis.

En aquest Diari d’hivern, Auster parteix de l’arribada dels primers senyals de la vellesa per rememorar episodis de la seva vida.

I d’aquesta manera, se succeeixen les històries: un accident infantil mentre jugava al beisbol, el descobriment del sexe, les masturbacions adolescents i la primera experiència sexual amb una prostituta, el record dels seus pares, un accident de cotxe en el qual la seva dona queda ferida, l’estada a París, una llarga llista comentada de les 21 habitacions en les quals ha viscut al llarg de la seva vida fins a arribar a la seva residència actual a Park Slope, els seus atacs de pànic, les històries dels seus avis, els seus dos primers matrimonis fracassats i el llarg i feliç matrimoni actual, la visió d’un vell thriller per televisió i les reflexions que comporta, les visites a la família de la Siri, els viatges, les passejades, la presència de la neu, el pas i la ferida del temps, la consciència del cos que envelleix…

En definitiva, el trencaclosques d’una vida a través de vivències, sensacions i records. Un autoretrat magistral construït amb la passió, la desbordant creativitat literària i la vivor exemplar de la prosa que ja són els senyals d’identitat d’aquest escriptor estimat pels lectors i admirat per la crítica.Paul Auster

Diari d’hivern va ser publicat primer en la seva versió electrònica el 2 de febrer coincidint amb el 65è aniversari del seu autor.

L’entrada a aquesta activitat té un preu simbòlic de 3€. Encara queden places, si voleu gaudir de la presència d’aquest magnífic escriptor podeu comprar les entrades aquí.

Al següent enllaç podeu consultar totes les obres que tenim sobre Paul Auster a les Biblioteques de Vilanova.

Súper 8