Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil

Logo de l’Associació Lectura FàcilL’Associació de Lectura Fàcil ha convocat el Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, i el suport de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya.


L’objectiu d’aquest premi és cercar nous autors en Lectura Fàcil que apropin la literatura, la cultura i el coneixement a tothom. Una iniciativa amb la que volem contribuir a la inclusió social de persones amb dificultats lectores.


El premi consisteix en una dotació econòmica de 500 euros i la publicació de l’obra. La data límit d’entrega és el 7 de novembre. El guanyador es donarà a conèixer durant l’entrega de Premis de Bones Pràctiques en Lectura Fàcil, el desembre d’enguany.


Podeu consultar les bases en el següent enllaç: Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil.


A les biblioteques de Vilanova podeu trobar un ampli ventall de llibres de Lectura Fàcil. Clàssics, com ara:Cartell del Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil

L’Odissea
El fantasma de Canterville

Lazarillo de Tormes

 

Novel·les com per exemple:

Onada de calor
Pedra de tartera

Trampa de foc

 

O bé contes infantils com els següents:

El corsari negre
Nicolás va de compras
La princesa malalta

Súper 8