Amb V de Vilanova – Els espais de la memòria

RamblaFins al 16 de novembre podeu trobar al vestíbul de la Biblioteca la última de les exposicions de fons d’aquest any pertanyent al cicle Amb V de Vilanova i la guia de lectura que l’acompanya: Els espais de la memòria.


Els espais de la memòria és una guia de lectura que pretén recordar i donar a conèixer una mica més els espais públics, edificis històrics i monuments de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. La història, el perquè del nom d’un carrer, d’un lloc, les experiències vitals de la gent que els habita, etc., són aspectes fascinants que es poden descobrir a través de la lectura dels documents que es presenten.
La sèrie Amb V de Vilanova, que es va iniciar el mes de març, està formada per cinc guies. Ofereix obres sobre Vilanova, signades per autors vilanovins o vinculats amb aquesta ciutat amb l’objectiu d’apropar la col·lecció local del fons de la biblioteca a tots els ciutadans i ciutadanes.

Súper 8