Nova secció de Novel·la Negra

Nova secció Novel·la NegraA la Biblioteca hem estrenat una nova secció de novel·la dedicada al gènere negre i policíac on podreu trobar tot el referent al gènere negre i policíac. No us la perdeu!

Volem esdevenir una secció referent a la comarca del Garraf, i amb aquesta intenció alimentarem aquest fons de manera constant amb les darreres novetats i també esperem els vostres suggeriments.

El Gènere Negre és una forma de realisme sovint crític que es basa en una història d’investigació, però que no defuig els aspectes sòrdids del crim i el tracta com a símptoma de la societat que el fa possible. El detectiu és el personatge més rellevant, però encara més important que ell són els diferents elements que envolten l’argument de la història. Entre els personatges d’aquest gènere destaquen el detectiu, el criminal, la víctima i els personatges secundaris. En el cinema i en la literatura, rep aquest nom per la seva condició de “gènere dur”, atés el pessimisme dels seus missatges i la rigidesa dels codis en els quals aquests missatges es diuen.

A la Sala d’Adults de la Biblioteca hi trobareu novel·les, biografies i llibres temàtics. Aquí teniu una selecció de les darreres novetats que podeu reservar:

Novel·la

I a la Sala Fonoteca hi ha material divers com pel·lícules, còmics, informació sobre actors, directors i altres incògnites que s’hauran d’anar descobrint.

Còmics

Cinema

Els afeccionats al gènere negre a més de bons lectors sou curiosos, i per ajudar-vos a esbrinar en el fons de la Biblioteca us hem preparat aquesta Guia de Lectura:

xslide1 - Nova secció de Novel·la Negra xslide2 - Nova secció de Novel·la Negra xslide42 - Nova secció de Novel·la Negra

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

sofeita