Sant Jordi 2022. Guies de Lectura

Sant Jordi 2022. Guies de Lectura

El dia més maco de l’any ja torna a ser aquí. Sant Jordi és la gran festa dels llibres i les roses a casa nostra i, com cada any, les biblioteques de Vilanova i la Geltrú hem fet una tria de novetats literàries. Són les lectures que més recentmentment hem incorporat al nostre fons. I no només per als grans sinó també per als petits i que ja teniu disponibles.

Per una banda, la guia de novetats de novel·la:

Guia de Novetats de Sant Jordi 2022

I per una altra banda, les novetats per als més petits, que inclouen tant llibres d’imaginació com també de coneixements. Us n’oferim per a tots els gustos!

Guia de Novetats Infantils

Podeu descarregar-vos les guies a continuació:

Així mateix, també teniu a la vostra disposició la nova edició de la Guia de Fons Local de la comarca del Garraf:

Guia de Fons Local

Guia de Fons Local de la comarca del Garraf

I només això. Per als amants del gènere negre ja tenim també disponible l’edició 2021 de la Collita de Novel·la Negra i Policíaca:

Collita 2021

Collita 2021
Aparadors de Novetats a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú

Així doncs, us convidem a passejar per les parades de llibres i per les llibreries de la ciutat i a venir a les biblioteques municipals. Tant la Joan Oliva com l’Armand Cardona avui dissabte obren en el seu horari habitual. I si encara no l’heu pogut veure, a més a més us recordem que avui 23 d’abril a les 16h i a les 22 h Canal Blau emet un Programa especial de Sant Jordi 2022.

Diada de Sant Jordi

I ja per acabar, una guia més, perquè el Grup de Treball de Literatura Infantil del Garraf ha preparat una nova guia dirigida als alumnes d’Infantil i Primària. Com cada any, coincidint amb el dia del llibre i la rosa, han fet una acurada selecció bibliogràfica. Si voleu fer-hi una ullada, la podeu consultar fent clic aquí.

Bones lectures!

Funny Girl