El Carnaval a la Biblioteca

DolcetPer celebrar el Carnaval, el proper dissabte dia 21 de febrer a les 12h, la Biblioteca acollirà l’Hora del Conte En Dolcet, el caramel que volia anar a la comparsa a càrrec Susana Peix, la seva autora. 

Si encara no coneixeu la història d’en Dolcet no dubteu a venir a la Biblioteca, doncs enguany, quan acabi el conte tindrà lloc la presentació de LA CANÇÓ D’EN DOLCET i el toc de sortida de la GIMCANA: On és en Dolcet?  Hi haurà premis per a tots els participants.

Podeu consultar les bases de la gimcana aquí. 

També podeu trobar documents sobre el Carnaval de Vilanova, com fer disfresses, maquillatge, etc., a la taula que hem preparat i que trobareu al vestíbul d’entrada a la Biblioteca. 

Taula

Per més informació podeu consultar el programa d’actes del Carnaval 2009 aquí. 

Bon Carnaval a tots i a totes!

Súper 8