Vuit

Els components del grup

Quedàvem pràcticament tots els dies a les 8 en punt per assajar, de fet ho fèiem tot a les 8 i vam decidir dir-nos així. Òscar Villoria.

La seva música acostuma a sonar darrerament els dilluns a la nit, i ho fa sempre puntual a través d’una sèrie de la Televisió de Catalunya anomenada Polseres Vermelles. Es tracta de la música del grup català Vuit, que a més està d’enhorabona ja que fa pocs dies acaben d’editar el seu segon treball complert que s’anomena Recorda que….

Els seus components són Carlos Martínez, Òscar Villoria i Llorenç Anguera, i tots tres amb la col·laboració inestimable de Núria Malapeira, en els teclats, i Albert Gilabert i Pol Suñer, a la guitarra, van aconseguir gravar en els inicis de l’any 2009 la seva primera maqueta del que va seria posteriorment el seu primer àlbum d’estudi del grup anomenat Un dia qualsevol.

A l’any 2011 aquest grup català treu el seu segon àlbum amb el nom de 15 dies i una nit. El títol d’aquest treball discogràfic va venir per aconseguir enregistrar en un temps de quinze dies totes les cançons, i una nit, aquesta correspon a la hores en que es va celebrar la feina i el resultat final aconseguit en un temps molt ràpid. Amb aquest segon àlbum arribaria la consolidació com a grup, fet que es demostra amb les diferents col·laboracions en el disc per part de Manu Guix, Miquel Iglesias o Nil Cardoner. La col·laboració amb la sèrie Polseres Vermelles va ser un impuls definitiu per la obtenció d’una popularitat més que merescuda.

Vuit

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello