M’agrada el Nadal. Gelabert, Canal i Serra.

M’agrada el Nadal. Gelabert, Canal i Serra.

La novetat d’aquest mes de desembre a la biblioteca Joan Oliva i Milà i destinada als més joves és M’agrada el Nadal de Dàmaris Gelabert, Eulàlia Canal i Sebastià Serra de l’editorial El Cep i la Nansa.

Gentilesa de Llibreria La Mulassa.

Coberta M’agrada el Nadal
Coberta M’agrada el Nadal

A la Ivet li encanta el NADAL. Però observa amb preocupació com l’Alina, la seva veïna, no el vol celebrar aquest any. Què li deu passar? La Ivet té una idea per ajudar-la, també un pla carregat de regals molt especials, d’aquells que importen de veritat.

Eulàlia Canal ha adaptat la lletra de la cançó de Dàmaris Gelabert i ha explicat una història, la història de la Ivet i la seva veïna, Alina. Al conte trobaràs la lletra de la cançó en majúscules i la narració en minúscules.

Dàmaris Gelabert canta la cançó. Vídeo oficial.

Així mateix, en Sebastià Serra acompanya el text amb unes il·lustracions magnífiques, a les quals ja ens té acostumades. A més a més t’endinsaràs en un món màgic i ple d’alegria.

Detall de les il·lustracions
Detall de les il·lustracions
Detall  de les il·lustracions
Detall de les il·lustracions

Per acabar, al final de la narració hi ha uns exercicis d’observació d’unes il·lustracions, com també, un escrit de la Dàmaris Gelabert on explica com va decidir de fer el conte i la seva col·laboració amb l’Eulàlia Canal i en Sebastià Serra.

Saps la cançó? Te l’aprendràs? Al Catàleg Aladí també la trobaràs.

I el conte, l’explicaràs? Oi que sí!!

Finalment, preguntar-te si has trobat bonica la història de la Ivet? Sí, oi?

Goldfinch