Trencant el gel

Okey OKEl grup de música juvenil català Okey OK estan trencant el gel amb el seu primer senzill que fa díes que es pot escoltar a través de iTunes.
 
Influenciats pel power-pop i el pop punk, de grups com All Time Low, Simple Plan o McFly, debuten amb la seva primera remesa de melodies enganxoses, escrites per Marc Montserrat, cantant i guitarra del grup, i enregistrades amb la companyia de Jaume Caelles, bateria, Quim Llorens, guitarra, i Arnau Orriols, posant veu i tocant el baix. Amb unes melodies enganxoses pròpies del pop, però amb molta energia, aquest grup de joves pretén donar una nova dimensió a la música en català.
 
Els dos primers dies de publicar el seu vídeo a la web, milers de persones van accedir per veure el nou tema anomenat Dia ideal, el senzill del primer disc dels joves Okey Ok. Aquest quartet adolescent de Barcelona acaba de publicar fa unes setmanes el seu primer treball que porta per títol el nom de Trencant el gel. També han actuat al programa Els Matins de Televisió de Catalunya i venen amb força per poder fer-se un lloc en el món musical català. Caldrà estar atents…

Okey OK a MySpace

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello