Modernitat familiar

Llibres

familiaFamílies de mares lesbianes, famílies de nadons provetes, famílies de concepció amb donant, famílies de gestació subrogada, famílies de mares solteres per elecció i famílies de pares gays. Aquestes són les propostes de noves formes familiars que ens proposa Susan Golombok, professora de Investigació familiar i Directora del Centre for Family Research de la Universitat de Cambridge, en el seu llibre Familias modernas.

L’autora sintetitza més de dues dècades d’innovadora investigació sobre la criança de nens en aquestes noves formes de família, examinant el context social en què creixen els nens per oferir respostes que puguin ajudar al seu correcte desenvolupament emocional per desmentir mites i suposicions populars sobre les conseqüències psicològiques i socials que tenen per als nens al criar-se en aquestes noves famílies, refutant categòricament les teories establertes sobre el desenvolupament infantil que es basen en la supremacia de la família tradicional.
 

Bloc

En aquesta ocasió us proposem un bloc creat per amigues i mares per compartir experiències del embaràs, la maternitat, els nadons, diferents recomanacions de convivència en parella, consells per passar-ho bé, i altres vessants del món de la parella.

Mamas modernas

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Morello