Los asesinos del emperador, de Santiago Posteguillo

Santiago PosteguilloSantiago Posteguillo és filòleg, lingüista i doctor europeu per la Universitat de València. En l’actualitat és professor titular a la Universitat Jaume I de Castelló, on imparteix classes de literatura, Lingüística i anàlisi del discurs, a més de ser el director de la seu de l’Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades de la Comunitat Valenciana.

El 2006 va publicar la seva primera novel·la, Africanus: el fill del cònsol, la primera d’una trilogia sobre Escipió l’Africà, general romà que va vèncer Aníbal en la Batalla de Zama. El 2008 va publicar la segona part de la trilogia, Les legions maleïdes, i el 2009 va tancar-la amb La traïció de Roma.

Los asesinos del emperadorAra comença una nova trilogia sobre Trajà, amb Los asesinos del emperador, que planteja una qüestió: com va poder Marc Ulpi Trajà convertir-se en emperador de Roma, havent nascut a la llunyana Hispania? Per què Roma ho va acceptar? ¿Va canviar Trajà el curs de la història després d’un regnat de conquestes i romanització?

A aquestes i a altres preguntes respon Santiago Posteguillo amb aquesta nova novel·la que farà les delícies dels amants de la bona literatura històrica.

Amb aquesta història, Posteguillo ens porta fins a la convulsa Roma del segle I dC L’emperador Domicià, feble i paranoic, que no dubta a assassinar a qualsevol que gosi fer-li front o destaqui massa en política. Trajà, acompanyat per l’emperador Domicià ordeixen una conjura contra l’emperador, complicada i perillosa. No obstant això, la clau estarà en un grup de gladiadors disposats a tot. Així comença la història de Trajà, el primer emperador hispà de la història.

18 de setembre del any 96 d. C. Un pla perfecte. Un dia dissenyat per escriure la Història, però quan tot surt malament la Història ja no s’escriu … s’improvisa: una guerra civil, les feres del Coliseu, la guàrdia pretoriana, traïcions, enverinaments, delators i poetes, combats a la sorra, execucions sumaríssimes, l’últim deixeble de Crist, l’ascens i caiguda d’una dinastia imperial, bogeria i esperança, l’erupció de Vesubio, un grapat de gladiadors, l’amistat indestructible, Marc Ulpi Trajà, el mite de les amazones, una gladiadora, nou emperadors, trenta-cinc anys de la història de Roma…

Una història trepidant, per no perdre-se-la! Llegiu-ne el PRIMER CAPÍTOL!
 

Llibres

  • Los Asesinos del emperador : el ascenso de Trajano, el primer emperador hispano de la historia
  • La traición de Roma
  • Las legiones malditas
  • Africanus, el hijo del cónsul
  • Biblioteca Joan Oliva i Milà.

    sofeita