Setmana de la Natura

La Setmana de la Natura tindrà lloc entre el 27 de maig i el 5 de juny d’enguany i promourà l’organització d’activitats arreu de Catalunya per viure la Terra i conscienciar la societat de la necessitat de conservar la natura i el territori. Aquesta iniciativa és a càrrec de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). La XVAC i la XCT són dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya, i compten amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.

banner_2-florLa Setmana de la Natura comptarà amb més de dos-centes activitats de la mà de més de cent-cinquanta entitats ambientals i organitzacions a tot Catalunya en el que seran deu dies plens d’activitats per gaudir de la natura en el seu sentit més ampli, amb excursions, tallers, visites guiades, exposicions, i activitats infantils. Un munt d’oportunitats per gaudir de la natura en família. En la inauguració es presentarà Tornar a la Natura, el nou llibre de Josep Gordi que exposa la relació dels humans amb la natura.

En aquesta ocasió s’ha volgut fer un petit obsequi a tots els participants a les activitats que oferirà la Setmana. Es regalarà una polsera marcada amb l’etiqueta #setmananatura, la qual es podrà utilitzar durant tota la Setmana per fer-ne menció a les xarxes socials. Les polseres estan fetes de cotó natural i s’han fet en col·laboració amb MaresMon, una entitat solidària sense ànim de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa, igualitària i afavorint la cohesió social. Les polseres #setmananatura les han retallat i acabat dones amb risc d’exclusió social que participen al programa Totdraps.

Cerca la teva activitat!

Bibloteca Joan Oliva i Milà.

Morello