Swings Both Ways, de Robbie Williams

Swings_Both_WaysAquesta setmana tenim com a novetat a la Joan Oliva i Milà el darrer disc del músic britànic Robbie Williams. Es tracta de Swings both ways, que passa a ser el novè disc d’estudi de l’artista.

Swings both ways inclou versions d’antigues cançons així com 6 de noves. En total 13 cançons en algunes de les quals Robbie Williams canta amb d’altres artistes com ara Lily Allen o Michael Bublé.

Com per exemple amb el clàssic Dream a little dream que canta juntament amb Lily Allen.

La carrera musical de Robbie Williams va començar el 1990 amb al grup Take That amb què va aconseguir un gran èxit, fonamentalment entre el públic adolescent. Inesperadament Robbie Williams va abandonar el grup l’any 1995 per començar la seva carrera en solitari.

Un cop en solitari va publicar algunes cançons, arribant-li la fama amb Angels, publicada el desembre de 1997. Aquest tema va portar el seu primer àlbum, Life thru a Lens, al Top 10 durant 28 setmanes.

Després vindrien els àlbums I’ve Been Expecting You, de gran èxit a les llistes de vendes, i Sing When You’re Winning, que conté temes tan coneguts com Rock Dj.

L’any 2001 publica el seu quart disc Swing When You’re Winning que inclou temes estil swing dedicats als seus ídols Frank Sinatra o Sammy Davis Jr. Amb aquest disc va cantar amb l’actriu Nicole Kidman el tema Something Stupid.

L’any 2002 publica el seu disc de més èxit, Escapology, un dels més venuts de la història del Regne Unit. Els seus treballs posteriors serien Intensive Care (2005) i Rudebox (2006).

L’any 2007 el cantant ingressa a una clínica de desintoxicació i no va publicar cap més treball fins el 2009, Reality killed the video star.

L’any 2011 va tornar a enregistrar un àlbum amb el seu antic grup, Take That, anomenat Progress i que els portaria de gira per tota Europa.

Els seus dos darrers discos, de nou en solitari, han estat Take the Crown i la novetat d’aquesta setmana a la biblioteca Swings Both Ways.

robie williamsRobbie Williams a les biblioteques de VNG.

Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Funny Girl