El lliri blanc. Astèrix. Novetat infantil novembre

El lliri blanc. Astèrix. Novetat infantil novembre

La novetat infantil d’aquest mes de novembre a les biblioteques és el còmic d’Astèrix, El lliri blanc.

Gentilesa de la llibreria La Mulassa.

Coberta El lliri blanc
Coberta El lliri blanc

El lliri blanc, símbol de benvolença i plenitud, representa un nou corrent de pensament positiu que sorgeix a Roma i comença a estendre’s per les principals ciutats de l’imperi. El cèsar decideix que aquest mètode pot tenir un efecte eficaç i bo per als campaments romans que envolten el famós poblet gal, a més a més els preceptes d’aquesta nova escola arriben també als seus habitants. En aquests moments, però, el líder de l’únic poblet gal capaç de resistir una vegada i una altra les legions romanes, Abraracúrcix, passa un moment de dificultats.

Si t’agraden les històries d’Astèrix i d’Obèlix no et pots perdre aquesta darrera. Saps què passa? Un romà entra al poblat d’Astèrix i vol convéncer els habitants de tenir pensaments positius. I quina és la sorpresa, doncs?Que li fan cas!! S’esbatussen, però, amb els pensaments positius que els acompanyen.

Presentació de “El lliri blanc”

Per acabar, una pregunta: Què us sembla la proposta? El lliri blanc, Astèrix… una història ben divertida!!

Detall
Detall

I finalment, altres articles que pots trobar al nostre blog sobre les aventures d’aquests famosos personatges Astèrix i Obèlix:

Goldfinch