Todo vuelve. Juan Gómez-Jurado. Gènere negre

Todo vuelve. Juan Gómez-Jurado. Gènere negre

La novetat d’aquest mes de novembre és una altra història de gènere negre i policíac. La novel·la Todo vuelve de Juan Gómez-Jurado és la que us presentem.

Gentilesa de la llibreria A tres tintes.

El zapato se le queda en las manos a Aguado, y su cuerpo sí que rebasa el punto de equilibrio. Se desliza hacia el vacío, pero logra aferrar con las manos el agujero que el codo de Aura ha abierto en el contrachapado. Con todo su peso colgando de ese punto, la puerta se convierte en un balancín que empuja el cuerpo de Aura hacia arriba y hacia atrás. En el mismo momento en el que Aura se queda suspendida en el vacío, la puerta desaparece debajo de su cuerpo.

Cae.

Aguado, con la mano crispada aún dentro de la puerta también cae.

Aura no escucha el sonido que hace su cuerpo al impactar contra el suelo, treinta y cinco metros más abajo.

No está pensando, aún no.

Fragment quarta part, cap. 8, pàg. 377

La descripció anterior permet copsar el tipus d’escriptura que trobareu durant el desenvolupament de l’acció d’aquesta novel·la. És com si es tingués al davant la imatge del què passa.

Dividida en cinc parts i un epíleg, la narració és una successió de capítols curts que ajuden a mantenir la intensitat de l’acció.

Coberta Todo vuelve
Coberta Todo vuelve
I què llegireu a Todo vuelve?

Les protagonistes són tres dones que ho han perdut tot. Aura, Sere i Mari Paz són molt perilloses perquè s’atreveixen a dur a terme tot allò que la resta només es permet imaginar i tot per venjança.

Aura Reyes és a la presó i vol sortir-ne aviat. D’altra banda, viure deu minuts i deu minuts més i deu minuts més és decissiu. A més a més a fora l’esperen les seves filles i farà el que calgui per aconseguir-ho. Val a dir, però, que l’amor, abraça tota l’acció. El valor a les persones que l’envolten és el que és més important.

Aura, la protagonista, descobreix que el món no és com ella es pensava. De ser gestora de fons d’inversió, tenir dues filles, un marit, un xalet… passa a perdre-ho tot en una nit i a partir d’aquest moment ha de descobrir qui és ella mateixa. L’empresonen i allí es trobarà amb multitud de persones diverses amb les quals haurà de conviure i lluitar alhora.

A l’enllaç de Youtube: www.youtube.com/watch?v=gdw1wUX3h68, podreu seguir també la presentació per l’autor de la seva darrera novel·la.

Així mateix, si cliqueu aquí, podreu llegir un article amb un entrevista a Juan Gómez-Jurado.

A continuació, altres novel·les d’aquest autor:

Collage1 Gómez Jurado - Todo vuelve. Juan Gómez-Jurado. Gènere negre
Collage2 Gómez Jurado - Todo vuelve. Juan Gómez-Jurado. Gènere negre
Todo arde - Todo vuelve. Juan Gómez-Jurado. Gènere negre

Per acabar, dir-vos que la història que us presentem avui, Todo vuelve de Juan Gómez-Jurado, segueix a la de Todo arde. Desitgem que us agradi tant com la primera!

Goldfinch