Ànima negra. Elisenda Roca

Ànima negra. Elisenda Roca

Encetem avui el repàs dels sis llibres que enguany són finalistes de la 6a edició del Premi Menjallibres. Comencem, en primer lloc, per Ànima negra de l’escriptora i periodista Elisenda Roca.

Ànima negra, el llibre

Coberta de la novel·la "Ànima negra"

La jove Marina Welles acaba de perdre el seu pare. Viu a Londres, però ha viatjat fins a Barcelona per rebre l’herència, que està envoltada de misteri.

Tot i que el viatge l’engega tota sola, un error a l’aeroport amb els equipatges fa que conegui en David Prat, un jove científic que torna d’una entrevista de feina. I així, accidentalment, la Marina i en David arriben a una casa abandonada del barri de la Ribera de Barcelona. Aquest habitatge esdevé el punt d’inici d’un joc de pistes que tindrà com a tauler de joc la ciutat comtal.

Què s’hi amaga darrere de tot plegat? Si t’agrada el misteri i les aventures, de ben segur que t’ho passaràs d’allò més bé amb Ànima negra.

Font: www.editorialbambu.com

Elisenda Roca, l’autora

Elisenda Roca, escriptora. Font: lavanguardia.com

Nascuda a Barcelona l’any 1963, Elisenda Roca és periodista, escriptora i directora teatral. La seva faceta com a presentadora i col·laboradora a ràdio i televisió l’ha feta molt coneguda per al públic. Mítica presentadora de programes com ara Cifras y letras, actualment és la veu d’un altre programa referent a la televisió: Saber y Ganar, darrer Premi Ondas 2022 al Millor Programa d’Entreteniment. Així mateix, Elisenda Roca ha estat guardonada amb un Premi Ondas de televisió, el TP d’Or i el Premi Butaca al millor musical per T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré.

Actualment, Elisenda Roca col·labora a diferents programes de ràdio i televisió, com per exemple, El món a RAC1, No es un día cualquiera a RNE i Els matins a TV3.

Fa vint-i-cinc que escriu llibres infantils i juvenils amb gran èxit. Recentment, s’ha estrenat en la literatura per a adults amb la novel·la Animals ferits.

La trobada amb l’autora tindrà lloc el proper dijous 9 de febrer.

Funny Girl