A fuego lento. Paula Hawkins

A fuego lento. Paula Hawkins
A fuego lento, darrera novel·la de l'escriptora Paula Hawkins

La novetat del mes, gentilesa de la llibreria Llorens, és A fuego lento de l’escriptora i periodista Paula Hawkins.

Hawkins va néixer a Zimbàbue, tot i que de ben jove va anar a viure a Anglaterra, país en què manté actualment la seva residència. Els seus primers llibres van ser novel·les romàntiques escrites totes sota el pseudònim d’Amy Silver. L’èxit va ser més aviat discret, però tot va fer un gir de 180 graus quan va publicar la seva primera novel·la policíaca. La chica del tren (2015) va ser un best-seller durant molt de temps i se’n va fer, fins i tot, una adaptació cinamatogràfica protagonitzada per Emily Blunt.

Posteriorment, va veure la llum Escrito en el agua, una nova novel·la policíaca. Entre l’una i l’altra, Paula Hawkins ha venut prop de 27 millions de llibres arreu del món. Amb només dos títols, l’escriptora és tot un referent de l’anoment domestic noir, un subgènere dins de la novel·la negra protagonitzat per gent corrent i no pas per policies o detectius.

Adaptació cinematogràfica de La chica del tren

A fuego lento

Enguany ha publicat la seva tercera novel·la, A fuego lento, que ja podeu reserves a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

A fuego lento comença amb l’aparició del cos sense vida del jove Daniel en una casa flotant. Tres dones esdevindran ràpidament sospitoses del crim. Si bé no tenen reació entre totes tres, sí que cadascuna per la seva banda coneixia la víctima. Es tracta de Laura, una jove que va veure en Daniel el dia dels fets; Carla, la seva tieta i Míriam, la veïna que amaga informació a la policia.

Malgrat que el llibre es fonamenta a aclarir els fets que van envoltar la mort del jove, Paula Hawkins confirma que el llibre tracta de molts altres temes. Per exemple, la manera com la societat tracta les dones, la superació de les ferides del passat i el concepte de justícia.

Si vols llegir les primeres pàgines de A fuego lento, només cal que facis un clic a continuació:

Disponibilitat en els catàlegs:

Així doncs, si voleu llegir la darrera novel·la de l’autora Paula Hawkins només cal que la reserveu a les biblioteques de la ciutat.

Logo Generalitat de Catalunya

Funny Girl