Los ángeles sepultados de Patricia Gibney

Los ángeles sepultados de Patricia Gibney

Després de vacances, iniciem la segona quinzena d’agost amb la novetat Los ángeles sepultados de Patricia Gibney.

El llibre

En primer lloc dir que la inspectora Lottie Parker, personatge principal, és l’encarregada de resoldre els fets. Ha de trobar l’assassí de la Faye Baker. El primer sospitós és la seva parella, en Jeff, propietari de la casa on es troba el crani d’un nen darrere d’una de les parets. Aquella mateixa setmana uns nens veuen uns ossos humans a les vies del tren i que estan relacionats amb el cas.

En segon lloc comentar que no li serà fàcil resoldre’ls, ja que tot són entrebancs i problemes que van apareixen durant els dies en què transcorre l’acció.

Pròleg

Coberta de Los ángeles sepultados
Coberta de Los ángeles sepultados

La descripció que apareix al pròleg, però, ja indica com seran la resta de descripcions que es trobaran durant tota la novel·la.

Cuando se hubo librado de su subordinado, el policía cerró la puerta tras él. Un olor acre se había apoderado del aire. Se limpió la boca con el dorso de la mano, tomó una buena bocanada de aire, se tapó la nariz con el pulgar y el índice, y atravesó la cocina sin prestar atención a los armarios de fórmica naranja (…)

El aire fétido le obstruía las narinas y le cerraba la garganta, pero, aun así, sintió el sabor de la putrefacción en la lengua.

(…)

El cambio en el olor fue radical. Una peste insoportable asaltó sus ya resentidas vías respiratorias. Cerró los ojos para evitar observar la escena que tenía delante, pero no sirvió de nada.

Fragment de Los ángeles sepultados, pròleg, pàg. 9-10

Estil

Amb capítols curts i amb un llenguatge àgil i també molt acurat, us endinsareu en la història sense adonar-vos-en. En dues setmanes la Lottie aconsegueix aclarir qui és l’autor de l’assassinat.

Sabía que no sería una reunión para felicitarla. No recibiría ningún elogio por haber salvado a un niño y capturado a un asesino que había evadido la ley durante más de veinte años. Un asesino que había matado a tres personas inocentes en la última semana, y que habría matado a más si Lottie y su equipo no hubieran sido tan buenos en su trabajo. O si simplemente no hubieran tenido suerte. Sabía que la mayoría de casos dependían de la suerte y de actuar en el momento justo. Circunstancia y oportunidad. No se sentía demasiado afortunada en ese momento. solo estaba hecha polvo.

Fragment de Los ángeles sepultados, cap. 75, pàg 396

No és la primera vegada que aquesta inspectora investiga casos d’assassinats. És a dir, que per a molts lectors ja és coneguda. De fet, Los ángeles sepultados, és el vuitè títol d’aquesta saga en la qual en cada llibre ha d’esbrinar què ha succeït.

A continuació teniu tots els títols de la saga:

logo gènere negre 1 e1585649596717 - Los ángeles sepultados de Patricia Gibney

L’autora

Patricia Gibney
Patricia Gibney

Patricia Gibney és irlandesa i viu en un poble al bellmig de l’illa. És vídua i mare de tres fills, situació paral·lela a la seva inspectora protagonista, Lottie Parker. Encara que la mateixa Patricia diu que cap dels seus personatges es basa en la seva vida, s’hi troben molts paral·lelismes. Als agraïments, al final del llibre: “Todos los personajes de mis libros son ficticios, igual que la ciudad de Lottie, Ragmullin.”

Les històries d’aquesta saga s’han convertit en els més venuts a la Gran Bretanya, els Estats Units, el Canadà i també a Austràlia.

Finalment, esperem que la lectura de Los ángeles sepultados de Patricia Gibney us agradi! I si ja heu llegit els llibres anteriors, que aquest que us proposem encara mantingui el vostre interès!

Logo Generalitat 2 - Los ángeles sepultados de Patricia Gibney

Goldfinch