Antes mueren los que no aman. Inés Plana

Antes mueren los que no aman. Inés Plana

Si has llegit el primer llibre de l’escriptora Inés Plana i primer d’aquest gènere, “Morir no es lo que más duele“, ja coneixeràs el personatge del tinent de la policia judicial de la Guàrdia Civil, Julián Tresser. En aquell cas, era l’encarregat de la investigació per l’aparició del cos penjat i mutil·lat d’un home als afores de Madrid (al municipi fictici d’Uvés), i en les butxaques del qual troben un paper amb el nom i l’adreça d’una dona: Sara Azcárraga

Coberta de la novel·la "Antes mueren los que no aman"

En aquest nou llibre que et presentem avui, “Antes mueren los que no aman“, Julián Tresser ha d’esbrinar per què una jove que fuig sense deixar rastre empenta una funcionària de la seguretat social contra una vidriera i la mata. En primer lloc, la investigació el porta fins al cas d’una nena de dotze anys de nom Luba, que va desaparèixer misteriosament dos anys enrere.

“Julián abrió de nuevo en el ordenador el mapa de Palencia. Sí, tenía sentido lo que le había comentado Adelaida. El hospital más cercano estaba en Cantabria. ¿Por qué no se le habría ocurrido a él? Actuaba con la desesperación de un padre más que con la perspicacia de un guardia civil. Águila, mientras tanto, pensaba como un cazador. (…) Se sentía invencible, pero alguno de sus cimientos se tambaleó al imaginar la secuencia posterior a aquellas imágenes en YouTube: Luba, desamparada tras atacar a aquel hombre, decide huir, pero reflexiona y, al final, acude a una comisaría. O algún policía la encuentra en su huida, la retiene y le preguntas. Ella responde.”

Antes mueren los que no aman

En aquesta història trobaràs personatges que han patit molt i amb una psicologia complexa. Desitgem que t’agradi!

Disponibilitat en els catàlegs:

Aquesta novel·la no només la pots agafar en préstec a les biblioteques de Vilanova, sinó també en format digital a eBiblio.

Logo Generalitat 2 - Antes mueren los que no aman. Inés Plana

Funny Girl